demo-attachment-95-Group-43
Hola!

Pàgines web Lleida per a empreses i autònoms

A pàgines web Lleida creem i dissenyem pàgines web per a empreses i autònoms, de manera que no t'hagis de preocupar del més mínim detall.

Setup-cuate
demo-attachment-101-Group-4

La teva página web desde 35€ mensuals

Els nostres serveis

Serveis de pàgines web Lleida

demo-attachment-224-Group-39
demo-attachment-223-Group-28
demo-attachment-222-Group-29

Màrqueting Digital

Integrem serveis de màrqueting digital, publicitat a Google Adwords a través de cerques.

Veure més

Disseny de pàgines web

Confeccionem i creem la teva pàgina web a mida, complint les teves exigències, donant-li un resultat professional i de qualitat.

Veure més

Posicionament SEO

T'ajudem a tenir més visibilitat a internet perquè el teu negoci tingui més visites i prosperi.

Veure més

Catàleg de productes

Oferim un catàleg digital dels productes del teu comerç sense necessitat de passarel·la de pagament.

Veure més

E-Commerce

Realitzem la teva pròpia botiga virtual perquè puguis treure més rendiment al teu comerç.

Veure més
demo-attachment-173-Group-44
Investment data-cuate
Màrqueting Digital

Eleva el teu negoci a un nivell superior amb pàgines web Lleida

No només creem pàgines web!, sinó que també posicionem la teva pàgina a Google perquè surtis en primeres posicions orgànicament. A més també et podem gestionar la publicitat de Google ADS. T'animes?

demo-attachment-174-Group-45

Necessites ajuda amb el teu pc de sobretaula o portàtil?

Podem encarregar-nos de plataformar el teu ordinador si has tingut problemes amb algun virus o codi maliciós (malware). O bé si el teu pc va lent o té algun tipus de problema. No dubtis a contactar-nos per saber quin és el teu cas i així poder ajudar-te.

Group-45-2
Group-44-2

Què opinen els nostres clients?

Victor Galan
Victor Galan
19/09/2023
Molt content i satisfet amb la col.laboració del Daniel i l’equip de Paginas web Lleida en un projecte web, desenvolupat de manera eficaç, ràpid i molt professional, amb un resultat excelent! Seguirem col·laborant plegats segur!
Pedro Garces
Pedro Garces
09/06/2023
Muy buen trato y muy profesionales. Buen precio y respuesta rapida y profesional. Fantastico asesoramiento cuando lo he requerido. Saben lo que hacen y tienen entre manos.
Alex Andrades del Aguila
Alex Andrades del Aguila
30/05/2023
Muy buen trabajo en el diseño,asistencia, comprometido con el proyecto de creación de mi web de empresa y su publicitación en la red.Hace un seguimiento continuo de las necesidades de la empresa y me asesoro en las mejores opciones para para posicionar la empresa en la red.Lo recomiendo sin dudas
Alex N C
Alex N C
10/05/2023
Estoy muy agradecido con la atención y el trato que recibí de esta agencia de diseño web y marketing digital. Desde el principio, demostraron un gran compromiso con mi proyecto y se esforzaron por entender mis necesidades y objetivos. La calidad del trabajo y la experiencia en SEO y Google Ads son evidentes en los resultados que he obtenido. ¡Muy recomendable!
Judith Villa Sánchez
Judith Villa Sánchez
10/05/2023
Desde que contraté los servicios de esta agencia de marketing digital, mi negocio ha experimentado un gran crecimiento. El equipo de diseño web es muy talentoso y creó una página web que refleja perfectamente mi marca y mis servicios. Pero lo más impresionante es su experiencia en SEO y Google Ads, lo cual ha sido fundamental para aumentar mis ventas y la visibilidad en línea. Recomiendo altamente a esta empresa.
Carmen Canteli Canteli
Carmen Canteli Canteli
01/05/2023
Cuida de forma muy personal a cada cliente , tiene un trato de cercania que aporta mucha confianza. Excelente profesional
Montse Pociello
Montse Pociello
25/04/2023
Dani es uno de mis mejores colaboradores, él se encarga de dar forma “digitalmente hablando” a algunos de nuestros proyectos. Empático, simpática y muy, muy paciente y atento. Nuestro objetivo es seguir colaborando estrechamente y conseguir muchos éxitos juntos.
Rafa Berbel
Rafa Berbel
24/04/2023
Excelente trato y muy buenos precios