Disseny web Lleida

Dissenyem la teva web a mida

Disseny web Lleida es ideal per a empreses i autònoms que vulguin tenir presència online al millor preu.

marketing-digital-lleida-6
diseño-web

Disseny web Lleida a WordPress

WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS) que utilitzem amb un èxit notable a la majoria dels nostres projectes. Personalitzem el teu lloc web al màxim, configurant complements per a una optimització excepcional.

A més a més, garantim que la teva pàgina sigui completament “responsiva”, la qual cosa assegura una visualització òptima en dispositius mòbils, tablets i ordinadors.

Disseny web a mida

En el nostre enfocament de disseny web, creem un lloc web que reflexa completament les teves preferències i necessitats comercials. Cada pàgina s’adapta a la perfecció per destacar els serveis que ofereixes, i estem disposats a personalitzar aquests serveis en funció de les teves especificacions. En altres paraules, el teu lloc web serà una representació autèntica del teu negoci, dissenyat per atreure als teus visitants.

A més a més, per assegurar-nos que el teu lloc web assoleix un nivell d’excel·lència en termes de disseny i funcionalitat, oferim la possibilitat de col·laborar amb dissenyadors externs altament qualificats. Aquesta col·laboració ens permet portar el teu lloc web a un nivell superior en termes de programació i estètica, assegurant que la teva presència en línia sigui atractiva i altament efectiva.

Manteniment web

A més, posem a la teva disposició un servei de manteniment web integral que garanteix que la teva pàgina es mantingui actualitzada i segura, davant possibles amenaçes de ciberatacs en el futur. Ens centrem en reforçar la seguretat del teu lloc web per proporcionar-te tranquil·litat i protegir la integritat de la teva presència en línia.

Connexió amb xarxes

Així mateix, integrarem la teva pàgina web amb els teus perfils a les xarxes socials, Google Analytics i Google Search Console. Això et permetrà tindre accés complet a l’anàlisi del trànsit del teu públic, oferint-te informació valuosa sobre el rendiment del teu lloc web i la seva presència en línia.

marketing-digital-lleida-5

Alguns dels nostres projectes