Posicionament SEO

Aposta pel posicionament en SEO

Analitzem i optimitzem la teva pàgina web perquè pugui posicionar a les primeres pàgines.

posicionamiento-seo-3
posicionamiento-seo-1

Posicionament web

Ja no n’hi ha prou amb tenir presència a internet, també cal optimitzar i posicionar la nostra pàgina als primers llocs dels principals cercadors (Google, Bing…etc.)

Analitzarem la teva pàgina web i ho optimitzarem al màxim, millorant la seva velocitat de càrrega, densitat de paraules clau, metadades, compressió de CSS i JS etc… un cop realitzat, començarem amb el posicionament web SEO.

Les nostres tarifes de posicionament SEO contemplen l’estudi de paraules clau adequades al contingut proposat a la teva pàgina web per a la correcta elecció dels criteris de cerca, anàlisi SEO del teu lloc web, modificació de les descripcions i títols de totes les URL que componen el teu lloc web i assessorament especialitzat.

Motors de cerca

Donem d’alta la teva pàgina web als cercadors utilitzant les eines que ofereixen els propis motors de cerca, proporcionant les URL’s de la teva pàgina web mitjançant l’enviament d’arxius com el sitemap.

Camí a recórrer

El treball a realitzar a la pàgina web és ampli i continu, ja que el posicionament web involucra la programació, el disseny, el contingut, la popularitat i lús de les xarxes socials. És una feina constant, mes a mes, perquè al final del camí comenci a donar resultats.

posicionamiento-seo-2